Cu o experienta de aproape 10 ani pe piata de IT&C din Romania, incepand cu 2011 Romanian Business IT este membra a NTT Company Group.
Astfel, devenim parte a unui conglomerat ce desfasoara activitati in domenii diverse, cum ar fi cel medical, servicii si echipamente industriale si import.

Romanian Business IT isi orienteaza activitatea catre furnizarea de servicii si produse IT&C pentru companii sau departamente mici si mijlocii. Plaja de activitati include atat intretinerea si depanarea calculatoarelor, cat si furnizarea de birotica si echipamente de calcul.

Pentru a asigura prezenta on-line a partenerilor nostri, am infiintat divizia Optimview. Aceasta divizie are atributii in conceperea si realizarea de website-uri si printinguri (afise, pliante etc.) pentru definirea imaginii unei companii sau pentru promovarea unui eveniment.

Membri ai NTT Company Group: Vibrotest, Implant Romania, Optimview, SPM Instrument Romania, Neurelec Romania, Fixturlaser Romania, Sterlab Romania si Romanian Business IT.

Copyright 2011 Romanian Business IT S.R.L. [promotii] [servicii] [produse] [contact] monitorizat: design: